Pénzvisszatérítés program részletei

Airport transfer Budapest

Mi az a cashbak? Cashback (ejtjük “kesbek”) egy angol szó, ami pénzvisszatérítést jelent. Cashback a kreskedő- vagy szolgáltató által a vásárlónak kifizetett összeg.

Mikor fizet cashbacket a kereskedő? Amikor a vásárló teljes egészében kifizeti a termék vagy szolgáltatás értékét, a kereskedő rögzíti azt a globális cashback programban (a vásárló ellenőrizheti a vásárlása rögzítését a cashback alkalmazásán keresztül telefonjával, vagy interneten a webirodájában). Naptári hónap végén a globális cashback program számlát küld a kereskedőnek. A kereskedő egyhetes fizetési határidőt kap a számla kiegyenlítésére. Amint a kereskedő kiegyenlítette a számlát, a cashback ősszege megjelenik a vevő számláján.

Miért használják cashbacket a kereskedők? Új ügyfelek megszerzéséhez, hűséges vásárlók megjutalmazásához és a marketing bonuszért.

Biztonságos-e vásárló számára a cashback? Abszolút, és nem csak biztonságos: a globális cashback program tagsága életre szólóan sem korlátozásokkal, sem kötelezettségekkel nem jár. A vásárlónak soha semmit nem kell fizetnie a globális cashback programért.

Milyen előnyőket kap cashbackkel a vásárló? A vásárlók sok előnyt és szolgáltatást kapnak! A legfontosabbak között felsorolhatjuk a teljes információlefedést a kereskedőt vagy a vásárlási feltételeket illetően, csatlakozást egy 15 millió tagú társasághoz, valamint a vásárlásokból származó pénzt, mint cashback, shopping pontok és különleges ajánlatok/kedvezmények/promóciók több mint 150 000 termék- és szolgáltatáspartnertől a világ 52 országában.

Hogyan regisztrálok a globális cashback programba? Erre a hivatkozásra kattintva egy biztonságos regisztrációs oldalra kerül. Csak kövesse az utasításokat. Ha mégis megakadna és segítségre lenne szüksége, bátran hívja a +36305484334 telefonszámot (FaceTime, Viber, Whatsapp, Telegram) személyes segítségért.

Felépíthetek otthonról távmunkában végezhető vállalkozást a globális cashback programmal? Igen. Információt, valamint interjút az önéletrajza beküldésével otthon@hotmail.com emailra kérjen Schur Adrian úrtól.